Welkom! Start hier

Wat super tof dat je mee doet met deze online workshop waarbij we samen een shacket (oftewel de toffe flanellen jassen die je op dit moment veel ziet) of een gaaf spijkerjack gaan maken.

In deze online workshop vind je meer dan 25 stap-voor-stap video’s waarin in je op een fijne relaxte manier laat zien hoe je jouw eigen jas kunt maken. Misschien begin je net met het maken van je eigen kleding en zijn veel technieken nog nieuw voor je. Maak je vooral geen zorgen, In de video’s laat ik je echt stap voor stap zien hoe dit in zijn werk gaat en vertel ik je alle ins en outs.

In hoofdstuk vier vind je veel verschillende video’s waarin ik je de basis van de naaimachine leer. Mocht je al wat meer ervaring op de naaimachine hebben. Dan zal je wellicht merken dat je wat vlotter door deze video’s heen kan gaan. In dit geval zou je er ook voor kunnen kiezen om hoofdstuk 4 over te slaan en meteen aan de slag te gaan met het in elkaar zetten van de shacket.

Als aanvulling vind je daarnaast ook nog een aantal video’s waarin ik je laat zien hoe je het patroon volledig af kunt stemmen op jouw lichaam. Zijn jouw armen bijvoorbeeld wat korter of is jouw bovenlichaam wat langer? Dan vind je in hoofdstuk 6 alle info zodat je het patroon volledig passend bij jouw lichaam kunt maken. En ook dit is makkelijker dan je nu misschien denkt ;-).

Mocht je je afvragen hoe de workshop precies in elkaar zit, waar je het patroon kunt vinden etc. Bekijk dan zeker ook even de handleiding. Hier heb ik een overzicht voor je gemaakt hoe je de workshop kunt volgen en hoe dit precies in zijn werk gaat.

De handleiding vind je hier.

Voor nu heel veel plezier met de workshop!

Groetjes Amber
Je Maakt Het